Ταβέρνα "Το Συντριβάνι"


Βράδυ

Όπως κάθε Φθινόπωρο, έτσι και εφέτος, μπορείτε να απολαυσετε κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ ζωντανή ποιοτική ελληνική μουσική. Ρεμπέτικα, Νησιώτικα, Τσιφτετέλια και ό,τι άλλο μπορεί να βάλει ο νού σας θα σας διασκεδάσουν ακούγωνστας τα, θυμίζωντας άλλες εποχές σοτυς παλιούς δίνοντας την ευκαιρία στουν νέους να μάθουν! Κάντε την κράτηση σας τώρα και εξασφαλείστε την βραδυνή σας διασκέδαση δίπλα στο τζάκι!

Το πρόγραμμα ξεκινά περίπου στις 22.30 και τελειώνει νωρίς το πρωί της επόμενης ημέρας, ενώ η ζωντανή μουσική προσφέρεται απο τις αρχές Οκτωβρίου έως πριν την μεγάλη εβδομάδα του επόμενου έτους.

Τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας, εκτός Δευτέρας λειτυργούμε κανονικά κάτω απο τα ακούσματα ποιοτικού ελληνικού τραγουδιού ή όποιας άλλης επιλογής έσεις μας υποδείξετε

Όταν ο καιρός το επιτρέπει μπορείτε να απολαύσετε τις μοναδικές μας δημιουργίες στον πλακώστρωτο κήπο μας κάτω απο το πυκνό φύλλωμα από τις μουριές και τα πλατάνια αλλά και δίπλα στο καταρράκτη μας που προσδίδει δροσια τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού!

 

imag imag imag